Domů / Zdraví z přírody / Sušené maso

Sušené maso

(2)

Navzdory obecnému přesvědčení, že technologie sušeného masa byla přivezena Kryštofem Columbem z Ameriky, tak na území Evropy hovoříme o 12. – 15. století př. n. l., což je více než 2700 let před ním. Naši předci dobře věděli, že vysušením a mírným nasolením si maso uchová svou veškerou výživovou hodnotu a prodlouží si trvanlivost na horší časy. Více než 2000 lety prověřenou technologii nemá smysl měnit a proto i my maso pouze sušíme s malým množstvím soli, tzn. méně než 2 %.

Pro koho je vhodné?

Díky vysokému obsahu bílkovin a zanedbatelného množství soli je tento produkt velmi vhodný pro kulturisty jako suplement, pro manažery a podnikatele jako rychlé a hodnotné jídlo v hektickém dni, pro horolezce a outdoorové sportovce jako balíček poslední záchrany a vůbec pro všechny, kteří si rádi pochutnají na mase.


Vyberte parametry zboží
Výrobků na stranu: 10 20 50 100 Třetinová galerie Malé řádky
 Název Cena
Sušené hovězí maso – 25 g Sušené hovězí maso – 25 g Kód: 98997
k odeslání
60,00 Kč
Detail
Sušené krůtí maso – 25 g Sušené krůtí maso – 25 g Kód: 98998
k odeslání
60,00 Kč
Detail
Výrobků na stranu: 10 20 50 100
 Název Cena